tallskog_400-500x500

Det har varit lite ont om recensioner här på sista tiden. Vi som recenserar har helt enkelt haft för mycket annat att tänka på.

Denna vecka blir det inte heller någon ny recension. Däremot tänker jag passa på att tipsa om min alldeles färska bok, Tallskogens hemlighet. Det är del fyra i serien Klarabelladeckarna och denna gång handlar det om hundar som far illa. Boken utspelar sig i Laholm, Mellbystrand och Båstad och är mycket spännande!

Rut ber Klara att passa en liten hundvalp. Men valpen blir sjuk och försvinner. Mystiska saker inträffar: en hemsk upptäckt i skogen, en man som beter sig skumt, en kille med en kamphund … Hänger allt detta ihop?

Klara och Bella får mycket att klura på i denna fjärde Klarabelladeckare, som utspelar sig i Laholm, Mellbystrand och Båstad. Men deras viktigaste uppdrag blir att hitta valpen Napoleon innan det är för sent! Kommer de att hinna?

 

Denna helg åker jag till Skåne och signerar på Coop i Lomma (17/5 kl 11-13) och Akademibokhandeln Center Syd i Löddeköpinge (18/5 kl 12-14). Kom gärna förbi!

Omslag Tallskogen